Τραχανάς Νηστίσιμος

     

    Υλικά

    500γρ. Νερό

    50γρ. Ελαιόλαδο

    Αλάτι

    150γρ.Τραχανα

    Εκτέλεση

    Σε μια μικρή  κατσαρόλα βάζουμε το νερό το αλάτι και το ελαιόλαδο να βράσει.

    Όταν πάρει Βράσει ρίχνουμε λίγο λίγο τον τραχανά και ανακατεύουμε συνάχια, συνεχίζοντας το  βράσιμο για 10-12 λεπτά. Κλίνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για αλά 5-6 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε.

    Καλή επιτυχία      

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.